SOOZ en Eigen Haard slaan de handen ineen

SOOZ vindt het belangrijk om met lokale partners samen te werken. Samenwerking bevordert de sociale cohesie in de buurt. In woningcorporatie Eigen Haard vond SOOZ onlangs zo’n samenwerkingspartner. Samen gaan zij een Wijkpartnerschap aan voor Buurtrestaurant Brahmshof.

Buurtrestaurant Brahmshof bevindt zich in een seniorenflat van Eigen Haard. Een levendige flat met actieve bewoners in Amsterdam Oud-Zuid. SOOZ prijst zich gelukkig deel te mogen uitmaken van deze gemeenschap. Eigen Haard Manager Wijkontwikkeling Wouter van der Sterren wil de samenwerking versterken door een Wijkpartnerschap af te sluiten. Met deze overeenkomst draagt Eigen Haard financieel bij aan de activiteiten van SOOZ in de Brahmshof.

Voor Eigen Haard is het belangrijk om samen te werken met organisaties die zich inzetten voor het verbeteren van de buurt. SOOZ is erg blij met deze samenwerking. SOOZ Directeur Krista Jansen: “Wij willen mensen in de buurt met elkaar verbinden. De steun van Eigen Haard draagt hier ongelooflijk goed aan bij.”