VRIJWILLIGER

Bij SOOZ zijn veel vrijwilligers actief. Zij bieden de bezoekers van onze buurthuizen een warm welkom en ze werken hard mee aan de vergroening van de wijk door GroeneBuurten. Verbinding staat hierbij centraal. Zij zorgen ervoor dat activiteiten in de buurtkamers kunnen plaatsvinden, serveren eten en drinken en informeren bezoekers over allerlei zaken. Ook helpen zij GroeneBuurten met het onderhoud van plantsoenen en parken, moestuinen of kruidentuinen. Zij zijn van onmisbare waarde!

Vrijwilligerswerk is altijd waardevol door wat je kunt betekenen voor anderen maar ook voor je sociale contacten of om je kennis te delen. Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers zoals gastheren en -vrouwen, keuken- en onderhoudsmedewerkers en activiteitenbegeleiders. Je kunt ook zelf een activiteit organiseren. Zo zijn er vrijwilligers actief met het geven van schilder- en schaakles, het uitvoeren van kleine reparaties en het organiseren van spelletjesmiddagen.

DOE JE MEE?

Wil je iets betekenen voor anderen en zoek je een plek waar je jouw talenten kunt inzetten? Loop bij één van de buurtkamers binnen of kom kennismaken tijdens één van onze activiteiten! Iedereen is welkom!

Weet je niet zo goed wat voor vrijwilligerswerk er bij jou past? Vraag het aan één van onze medewerkers, zij kunnen je zeker verder helpen. Jouw talenten, mogelijkheden en wensen staan centraal.

Je kan ook contact opnemen met Krista, directeur van SOOZ, via [email protected].

WAT BIEDEN WIJ?

SOOZ biedt vrijwilligers een gezellige werkomgeving met leuke en betrokken collega’s. Jouw vrijwilligerswerk is van betekenis!

Je ontvangt van ons een vergoeding van 3,50 euro per uur, een kadobon op je verjaardag, een jaarlijks vrijwilligersuitje en een kerstpakket. Wil je hier ook deel van uitmaken? We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers. Kijk hier voor onze vacatures.

DAAROM DOET ZIJ MEE

Vrijwilligers maken het mogelijk dat wij een breed aanbod aan activiteiten op onze locaties kunnen bieden. Ieder heeft zijn eigen verhaal om zich in te zetten voor SOOZ.

Roos zet zich vrijwillig in voor de HOORtafel. Zij vertelt wat vrijwilligerswerk voor haar betekent.

Lees meer over de HOORtafel