helpend handje

Wij kunnen altijd een helpend handje gebruiken! SOOZ is een stichting en zet zich in voor mensen in een kwetsbare positie zoals ouderen en mensen met psychische problemen, verstandelijke of fysieke beperking. Hulp voor al onze activiteiten is zeer welkom!

Heb je een uurtje over? Hulp bieden kan op vele manieren: eenmalig of meerdere keren. Je kan alleen komen helpen of juist met een groep mensen. Misschien wil je als bedrijf aan teambuilding doen? Dat kan ook. Waar hebben we helpende handjes voor nodig?

HANDJE HELPEN IN DE KEUKEN

Help je een keer mee koken voor de buurtbewoners? Dagelijks organiseren wij gezellige en broodnodige eettafels en brengen we buurtbewoners met elkaar in contact.

HANDJE HELPEN BIJ DE KOFFIE

Vind jij het leuk om onze bezoekers een lekkere koffie te serveren en een praatje met ze te maken? Kom dan gezellig een keer helpen als gastheer of gastvrouw bij onze inloop!

HANDIG HANDJE OP LOCATIE

Kom ons buurthuis opknappen! We willen een gezellige coffee corner maken, de muren zijn toe aan een nieuw likje verf, de moestuinen moeten nodig bijgewerkt worden en een aantal oude meubels kunnen wel een opknapbeurt gebruiken. Genoeg te doen dus. Ideaal om samen met buurtgenoten, vrienden of collega’s te doen.

BEN JE OP ZOEK NAAR IETS ANDERS?

Wil je op een andere manier helpen? Neem contact op met Krista Jansen via [email protected]. We kunnen dan samen bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Alle hulp is welkom!