VRIEND VAN SOOZ

Vrienden van SOOZ steunen onze buurt en buurtbewoners. Deze vriendschappen zijn voor ons onmisbaar. Samen geloven wij dat onderlinge verbinding op buurtniveau bijdraagt aan kwaliteit van leven. Mensen zijn vitaler en krachtiger wanneer ze een netwerk van mensen om zich heen hebben. Met de steun van Vrienden zorgen we ervoor dat mensen in kwetsbare situaties ook in de toekomst meedoen en gezien worden. Samen vormen we met elkaar een gemeenschap. Daar doen we graag iets voor terug.

Als vriend van SOOZ krijgt u een ecologische rondleiding met een natuurgids in de (niet openbaar toegankelijke) Koeienweide van het Vondelpark. U bent van harte welkom met een introducé eenmaal gratis te komen dineren op een van onze locaties. Tenslotte bent u uitgenodigd voor een jaarlijks feestelijke vriendendag, inclusief een gezellige borrel.

WORD VRIEND 

Bent u sympathisant, buurtbewoner, organisatie, bedrijf of belangstellende? Als Vriend van SOOZ steunt u ons werk al voor 15 euro per jaar. Bedrijven kunnen ook zakenvriend van SOOZ worden voor 25 euro per jaar. Uiteraard houden wij onze Vrienden regelmatig op de hoogte van de ontwikkelingen en activiteiten van SOOZ.

Wat is er leuker dan een Vriendschap cadeau te geven? Maak een buurtgenoot of familielid blij met een SOOZ Vriendschap. U maakt iemand al vriend voor 15 euro.

Wilt u Vriendschap sluiten of een Vriendschap cadeau geven?

Neem dan contact op met vriendin Krista Jansen via [email protected]