Word ook VRIEND VAN SOOZ

Vrienden van SOOZ steunen onze buurt en buurtbewoners. Deze vriendschappen zijn voor ons onmisbaar. Samen geloven wij dat onderlinge verbinding op buurtniveau bijdraagt aan kwaliteit van leven. Mensen zijn vitaler en krachtiger wanneer ze een netwerk van mensen om zich heen hebben. Met de steun van Vrienden zorgen we ervoor dat mensen in kwetsbare situaties ook in de toekomst meedoen en gezien worden. Samen vormen we met elkaar een gemeenschap. Daar doen we graag iets voor terug.

Vriend

Als Vriend van SOOZ krijg je een ecologische rondleiding met een natuurgids in de (niet openbaar toegankelijke) Koeienweide van het Vondelpark. Je bent van harte welkom met een introducé eenmaal gratis te komen dineren op een van onze locaties. Tenslotte ben je uitgenodigd voor onze jaarlijks nieuwjaarsreceptie. Tweemaal per jaar ontvang je onze nieuwsbrief met informatie over onze activiteiten en impact. Zo blijf je goed op de hoogte van de ontwikkelingen waar je aan bijdraagt.

Vriend van SOOZ ben je al vanaf 25 euro per jaar.

Ja, ik word vriend

Bedrijfsvriend

Wil je met jouw bedrijf een steentje bijdragen? Als Bedrijfsvriend kan je een keer per jaar gratis gebruik maken van een van onze locaties voor een eigen activiteit, je bent van harte welkom bij onze nieuwjaarsreceptie en we plaatsen, als je dat op prijs stelt, jouw naam en logo op onze website. Tenslotte ontvang je tweemaal per jaar onze nieuwsbrief met informatie over onze activiteiten en impact. Zo blijf je goed op de hoogte van de ontwikkelingen waar je aan bijdraagt.

Organisaties kunnen Bedrijfsvriend worden vanaf 250 euro per jaar.

Ja, ik word bedrijfsvriend

doe mee! 

Heb je vragen over het SOOZ Vriendschap? Neem contact op met vriendin Anita Muschner via [email protected] of met vriendin Krista Jansen via [email protected].

Wil je een Vriendschap cadeau geven?

Wat is er leuker dan een Vriendschap cadeau te geven? Maak een buurtgenoot of familielid blij met een SOOZ Vriendschap. Je maakt iemand al Vriend voor 25 euro. Neem contact op met vriendin riendin Anita Muschner via [email protected].