LVB Telt Mee organiseert activiteiten voor bewoners met een (licht) verstandelijke beperking. De emancipatie en het vergroten van de zelfredzaamheid van de mensen met een LVB staan voorop.

INFORMATIE

Speciaal voor mensen met een lvb gaan we één keer per maand gezellig eten in ons buurtrestaurant De Brahmshof. We gaan aan tafel om 18.00 uur en krijgen een hoofdgerecht en toetje geserveerd. We maken er altijd een gezellige boel van.

‘Niemand is hetzelfde’

Stel je krijgt ondersteuning of je wordt begeleid door een instantie en je loopt ergens tegenaan. Voorafgaand aan het eten in buurtrestaurant De Brahmshof organiseren we met ervaringsdeskundigen een Meet Up! Tijdens deze Meet Up! van 17.00-18.00 uur kun je allerlei onderwerpen bespreken met een ervaringsdeskundige en een sociaal werker van SOOZ. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld niet lekker in je vel zitten, pesten, huiselijk geweld, (pleeg) moederschap of middelengebruik. Ook kan je vragen hebben over werk. Bijvoorbeeld: hoe kom ik aan betaald of onbetaald werk, een CV check of hulp bij het schrijven van een sollicitatiebrief. Wij denken met je mee en gaan samen voor een passende oplossing. De Meet Up! is vrij toegankelijk. Je hoeft je hiervoor niet eerst aan te melden.

Doe mee

Heb je een (licht) verstandelijke beperking? Wil je onder begeleiding bij een van onze buurtkamers (vrijwilligers) werk doen tegen een mooie vergoeding? Of ben je op zoek naar een leuke activiteit maar je weet nog niet wat? Dan kunnen wij jou misschien verder helpen! In alle rust en tijd kunnen we samen met jou kijken naar wat een mooie passende activiteit of werk zou kunnen zijn. Ons aanbod is altijd onder begeleiding. Op dit moment werken we al met vijf geweldige vrijwilligers binnen SOOZ.

Meer weten?

Neem dan contact op met Luuk.

Geen evenementen gevonden!

INFO & OPENINGSTIJDEN

Huis van de Wijk Olympus

Olympiaweg 29
1076 VM Amsterdam

T 020 679 68 25
[email protected]

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 17.00 uur
Zaterdag en zondag: gesloten