Meedoen mogelijk maken. Daar staat SOOZ voor. SOOZ nodigt iedereen uit om mee te doen. Buurtbewoners, organisaties, geïnteresseerden of bedrijven. Iedereen is welkom, van jong tot oud. Onze activiteiten draaien om ontmoeten en meedoen. Dit doen we al sinds 2006 voor mensen in een kwetsbare positie zoals ouderen en mensen met psychische problemen, verstandelijke of fysieke beperking. Zo kunnen zij langer zelfstandig leven in hun eigen woonomgeving. We kunnen dit mede dankzij onze helpende handjes, sponsors, vrienden en vrijwilligers. Hun bijdragen zijn voor SOOZ onmisbaar en we zijn dankbaar voor hun betrokkenheid.

DOET U MEE?

Wij verbinden bewoners van Amsterdam Oud-Zuid met elkaar en met de buurt. Dit doen we door onze buurthuizen en projecten. Als particulier, bedrijf, organisatie of buurtbewoner kunt u op verschillende manieren een steentje bijdragen aan onze activiteiten. Zo zijn er zijn diverse sponsormogelijkheden, kunt u vriend van SOOZ worden of de handen uit de mouwen steken op een van onze locaties.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden of heeft u misschien zelf een idee om een bijdrage te leveren? Neem dan contact op met Krista Jansen via [email protected]. De invulling van uw steun kan op maat worden uitgewerkt, aansluitend op uw wensen en behoeftes. We staan open voor ideeën!

MEEDOEN ALS