Het Gouden Mannenprogramma is er voor mannen tussen 40 – 65 jaar, die geëmigreerd zijn naar Nederland en weer actief mee willen doen in de maatschappij.

INFORMATIE

Bij Gouden Mannen kun je nieuwe dingen leren. Bijvoorbeeld beter Nederlands praten of meer met de computer doen. Maar misschien wil je ook meer bewegen of nieuwe mensen ontmoeten. Of wil je weten wat er in je eigen wijk te doen is en waar je terecht kan met vragen. Dat kan allemaal bij Gouden Mannen! We maken een programma op maat. Met cursussen en activiteiten. Samen met jou kijken we wat je kunt en wat je wilt. Tijdens het programma leer je ook andere Gouden Mannen kennen. Na het programma kun je zelf verder met wat je hebt geleerd. En wil je nog meer? Dan helpen we je met het vinden van vrijwilligerswerk of een vervolgcursus. En we kijken hoe je contact kan houden met de andere mannen uit jouw groep.

Informatie en aanmelden

Onder begeleiding van twee docenten kom je elke dinsdag van 13.00 uur tot 16.00 uur samen met andere mannen. Als je wat eerder komt, kan je vanaf 12.00 uur een vers gemaakte soep met een stokbroodje eten. Het gezamenlijke eten is een gezellig samenzijn voordat de lessen beginnen. Na de soep start de eerste les om 13.00 uur. Voor meer informatie of aanmelden voor het programma, neem contact op met Nicole Kenter via [email protected] of 06 – 83 17 09 15.

Agenda

Geen evenementen gevonden!
Meer laden

“Door Gouden Mannen doe ik weer mee.”

Soran

CONTACT

Annette Bense
Projectleider Sociaal Domein

[email protected]

NIEUWS

INFO & OPENINGSTIJDEN

Atelier 77

Vechtstraat 77A
1079 JA Amsterdam
Website: goudenmannen.nl

T 06 – 45 24 40 25
E [email protected]

Open:
Di 12.00 – 16.00 uur