sponsor

Als sponsor kunt u mooie en nuttige activiteiten en projecten voor mensen in een kwetsbare positie steunen zodat zij langer zelfstandig kunnen deelnemen in het maatschappelijke leven. Hieronder vindt u een aantal mogelijke activiteiten om te sponsoren.

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden of heeft u misschien zelf een idee voor sponsoring? Neem dan contact op met Krista Jansen via [email protected]. De invulling van uw sponsoring kan op maat worden uitgewerkt. Wij zijn benieuwd!

MAANDELIJKSE BINGO

Antoinette staat garant voor een gezellige bingorette! Een waar feestje met spel en zang voor kwetsbare bewoners uit de buurt. Bingospeler Antoine is vrijwilliger en ontvangt een vergoeding. De bingo vindt plaats onder begeleiding van een professionele medewerker.

Kosten per bingo zijn €300 (incl. btw)
Hapjes en prijzen zijn inbegrepen.

Trakteert u deze mensen op een gezellige middag?

Neem dan contact op met Krista Jansen via [email protected]

DANSPARK VOOR MENSEN MET DEMENTIE

Bewegen is bewezen effectief voor de vertraging van dementie. Elke week kunnen mensen met dementie in Huis van de Wijk Olympus onder professionele begeleiding bewegen op muziek. Gezond en gezellig.

Kosten voor 10 weken DansPark zijn: €650 (incl. btw)

Wilt u bijdragen of meer weten?

Neem dan contact op met Anita Muschner via [email protected]

EETTAFEL VOOR MENSEN MET EEN NIET AANGEBOREN HERSENLETSEL (NAH)

Het kan een ieder overkomen: hersenletsel door verkeersongeluk of een medische oorzaak als een hersenbloeding. Het leven dat je kende is niet meer. Wij bieden lotgenotencontact door samen in een prikkelarme omgeving te genieten van een driegangendiner. Er is wekelijks plaats voor maximaal 24 deelnemers. Een hoogtepunt in het leven van mensen met NAH. De eettafel wordt begeleid door een professional. Twee vrijwilligers assisteren.

Kosten per eettafel: €548 (incl. btw)

Geeft u mensen met NAH een heerlijke avond uit?

Neem dan contact op met Anita Muschner via [email protected]

BAKFIETS

Regelmatig gaan we de buurt in met een koffiekan en koekjes. Met een goede bakfiets zouden we meer buurtbewoners kunnen bereiken! Ook zou het ons helpen met het vervoer van eten en materialen voor activiteiten. Een tweedehands bakfiets kost zo´n €800.

Helpt u ons vooruit?

Neem dan contact op met Krista Jansen via [email protected]

GOODIE BAG

Een goed gevulde Goodie Bag is een ware verwennerij voor onze vrijwilligers en bezoekers. De lach op hun gezicht wanneer ze na een geslaagd evenement óók nog een goodie bag krijgen, is onbetaalbaar.

Heeft u nog wat over om in de tas te stoppen?

Laat het even weten aan Anita Muschner via [email protected]