Hoorcafé gaat van start

Kom en vul deze lege stoelen bij het Hoorcafé!  We verheugen ons op je komst.

Op 6 oktober start het allereerste Hoorcafé, een ontmoetingsplek voor mensen met gehoorverlies, waar informeel samenzijn en gezelligheid voorop staan. Ons doel is om het Hoorcafé uiteindelijk toegankelijk te maken voor iedereen, met en zonder gehoorverlies, en van alle leeftijden. Dat betekent dat ook je naastbetrokkenen van harte welkom zijn!

De Hoorcafés zijn op de eerste vrijdagen van de maand. Elk Hoorcafé zal een boeiend gespreksonderwerp hebben met een specifiek thema. Het onderwerp van de allereerste bijeenkomst is Hoe overleef ik het Hoorcafé? We staan ook open voor jouw suggesties voor toekomstige onderwerpen.

Waar en wanneer

Datum: Vrijdagmiddag 6 oktober
Tijd: van 16:00 tot 19:00 uur
Locatie: SWDA, Stadhouderskade 89, Amsterdam

Voor een kleine bijdrage van €10 per persoon kun je deze inspirerende en gezellige middag bijwonen. Bij aankomst ontvang je een warm welkom met één drankje en hapjes. Daarna kun je op eigen rekening drankjes bestellen aan de bar. Aanmelden is verplicht en kan via [email protected].

Voor meer informatie en aanmeldingen, neem contact op via [email protected]. We kijken ernaar uit je te zien bij het Hoorcafé!

 

Dit initiatief is afkomstig van Hoorcoach Simone Romijn, met medewerking van Hoorcoaches Adriana Maradiaga, Marja de Kinderen, en directeur Krista Jansen van SOOZ. Samen hebben ze gewerkt aan de totstandkoming van dit idee en ze zijn vastbesloten om het Hoorcafé tot een warme, gastvrije plek te maken voor iedereen.