Zichtbaar zijn én veilig zijn is je goed recht!

Queer? Transgender? Drag Queen? Homo, Lesbisch of Bi? Twink of senior? Kom voor je recht op! Kom op vrijdagavond 23 juni om 18 uur naar de mini conferentie Veilig en Zichtbaar in Zuid! Laat zien en horen dat je zichtbaar wilt zijn op de manier die bij jou past!

Een avond voor de hele LHBTQI+ gemeenschap (en hen die solidair zijn) die in het teken staat van jouw recht om zichtbaar én veilig te zijn in Zuid (en in heel Amsterdam) . “Mooi dat er in Zuid cafés zijn die zich onderscheiden als ‘safe places’, maar we moeten een stap verder. Zuid moet een safe place zijn voor iedere LHBTQI+ persoon die zichtbaar moet, kan of wil zijn”.

Vanaf 18 uur zijn er gesprekken tijdens een maaltijd (ook vegan/vegetarisch) en vanaf 19 uur kun je in debat gaan met politici en medewerkers van de politie (Roze in Blauw), Trans Amsterdam, COC Amsterdam en Meldpunt Discriminatie Regio Amsterdam. Tijdens de avond zijn er optredens verzorgd door Victoria False en Trans Amsterdam. Na afloop is er nog gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje en een snack.

Deelname aan de gehele avond is gratis. De locatie is voorzien van beveiligers bij de deur.
De organisatie van de avond is in handen van Grey Pride Zuid en Stadsdeel Zuid van de gemeente Amsterdam.

Informatie en aanmelden

Vrijdag 23 juni, vanaf 18 uur
RAI, Grand Café Amsterdam
Europaplein 24 (ingang via Congress Square)
Aanmelden is gewenst ivm de catering. Graag aanmelden via [email protected]