Word projectleider bij SOOZ!

Voor de continuering van onze activiteiten op de projecten dementie, eenzaamheid, gouden mannen en mantelzorg zijn wij per direct op zoek naar een Projectleider Sociaal Domein (24 uur per week).

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de projecten op dementie, eenzaamheid, gouden mannen en de coördinatie van Buurtkamer Hoofdkwartier. Als projectleider stuur je op hoofdlijnen, leg je contact met externe partners en draag je zorg voor een succesvolle voltooiing van de projecten. Je bent sparring partner voor de directeur-bestuurder en signaleert (nieuwe) mogelijkheden voor SOOZ. Samen met sociaal werkers coördineer je de projecten, begeleid en ondersteun je de deelnemers en coach je de vrijwilligers en stagiairs.

Wat bieden wij jou?

Wij zijn een gezellig team van zo’n veertien collega’s en zes stagiairs. We zijn een hecht team en vinden in elkaar sparring partners voor de werkzaamheden. De organisatie is plat georganiseerd en is kleinschalig. Daarmee zijn we zeer wendbaar. Er is volop ruimte voor eigen initiatief.

Enthousiast?

Meer informatie over de vacature vind je hier.