Gouden Mannen gezocht

Het Gouden Mannen-programma is een groot succes, niet alleen in Amsterdam Zuid maar ook in andere delen van de stad. We zijn dan ook trots dat we binnenkort alweer met de vijfde Gouden Mannen-groep gaan starten.

Het programma is gericht op mannen (migrant) van 40 jaar of ouder, worstelend met de taal, formulieren, computers en zichzelf. De Gouden Man gaat, samen met andere mannen, zijn wijk of gebied leren kennen doormiddel van excursies (wat een geweldig onderdeel is in het programma). Zo maken ze kennis met verschillende activiteiten, dagbestedingen en vrijwilligersplekken. Dit geeft de mannen een beeld wat voor mogelijkheden er zijn in hun eigen wijk. En zo worden ze geïnspireerd en gemotiveerd om weer zelfstandig ‘mee te doen’.

Elke dinsdag van 13.00 tot 16.00 uur komen de deelnemers samen onder begeleiding van twee docenten. Voorafgaande aan het programma kan er vanaf 12.00 uur een heerlijke gezonde soep worden gegeten. Het programma is gratis en het adres is Vechtstraat 77a. Bij genoeg aanmeldingen start de nieuwe groep op 12 september 2023.

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen?
Neem contact met Genesis Yagual op 06-4524 4025 of via [email protected]