Regenboogbijeenkomst met Eveline van Dijck

Vrijdagmiddag 25 augustus straalt de Oranjekerk weer in regenboogkleuren.

De letter I van de afkorting LHBTIQ+ is relatief onbekend. Deze middag gaat een documentaire van filmmaker Eveline van Dijck in première over het leven en werk van IS.A. Bij IS.A was na diens geboorte niet duidelijk te zien of de baby een jongen of meisje was. Zo werd gekozen voor het mannelijk geslacht. Pas na zijn zeventigste begint hij de vrouwelijke kant van zijn persoonlijkheid meer te erkennen en te ontwikkelen.

Het middagprogramma begint om 14 uur (met inloop vanaf 13.30 uur) en duurt tot 16 uur. Na afloop van de documentaire vindt een vraaggesprek plaats met de filmmaker en met hoofdpersoon IS.A.

Informatie en aanmelden

Graag van tevoren aanmelden of je aanwezig bent via [email protected]. Toegang is 5 euro (inclusief koffie/thee/koek en een hapje en drankje). Betalen kan alleen contant. Kortingsregelingen zijn niet van toepassing.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Paul Hofman (werkgroep GreyPrideZuid) via [email protected]. of  06 – 27 277 259.

Informatie Regenboogbijeenkomst

Iedere laatste vrijdag van de maand is er een bijzondere lezing in de Oranjekerk door een bekende persoon uit de Regenbooggemeenschap. Soms ontroerend, altijd informatief en meeslepend. De Regenbooglezing wordt afgesloten met een ontmoeting met de spreker onder het genot van een hapje en een drankje.

Datum

25 aug 2023
Verlopen!

Tijd

14.00 - 16.00

Kosten

€3.00

Locatie

Oranjekerk
Van Ostadestraat 151, Amsterdam
Categorie
QR code