Hoorcafé netwerkborrel

De Hoorcafé netwerkborrel is een ontmoetingsplek voor mensen met gehoorverlies waar informeel samen zijn en gezelligheid voorop staan. Ontmoeten zonder moeten staat centraal.

Iedereen is welkom: mensen met en zonder gehoorverlies en van alle leeftijden. Ook je naastbetrokkenen zijn van harte welkom.

We hebben per netwerkborrel een thema. Samen met Hoorcoaches delen we onze persoonlijke verhalen en ervaringen. Na het thema gaan we met elkaar informeel bijpraten en genieten van een drankje en ene hapje. Gezelligheid staat immers voorop!

   

 

Waar en wanneer

Datum: Vrijdagmiddag 29 maart
Tijd: van 15.00 tot 17.00 uur
Locatie: SWDA, Stadhouderskade 89, Amsterdam

Thema: Haal het beste uit je gehoor!
We gaan in gesprek met elkaar over onze hoortoestellen en hulpmiddelen. Hoortoestellen, soloapparatuur en schrijftolken zijn voor ons onmisbaar voor een goede communicatie. Hoe is dat voor jou?

Datum: Vrijdagmiddag 14 juni
Tijd: van 15.00 tot 17.00 uur
Locatie: SWDA, Stadhouderskade 89, Amsterdam

Thema: Beleving van tinnitus en hyperacusis
Wil je meer weten over tinnitus en hyperacusis en ervaringen van mensen die hier mee te maken hebben. Of wil je andere mensen met dezelfde klachten ontmoeten om ervaringen mee uit te wisselen?

Voor een kleine bijdrage van € 10 per persoon krijg je niet alleen een inspirerende en gezellige middag, maar ook een warm welkom met één drankje en hapjes. Daarna kun je op eigen rekening drankjes bestellen aan de bar. Aanmelden is verplicht en kan via [email protected].

We verheugen ons op je komst!

 

Dit initiatief is afkomstig van Hoorcoach Simone Romijn, met medewerking van Hoorcoaches Adriana Maradiaga, Marja de Kinderen, en directeur Krista Jansen van SOOZ. 

Tags:

Datum

14 jun 2024

Tijd

16.00 - 19.00

Kosten

€10.00

Locatie

SWDA
Stadhouderskade 89, Amsterdam
QR code