Bingo Energie sparen

De energieprijzen zijn gelukkig niet meer zo hoog als verleden jaar. Toch kan de rekening nog vies tegenvallen, zeker als je niet veel te besteden hebt, en in een slecht geïsoleerd huis woont. Daarom loont het om te besparen op je energieverbruik. Hoe doe je dat? Je komt het weten tijdens de Bingo Energie besparen. Met handige prijzen om het meteen thuis uit te gaan voeren!

Bingo Energie besparen – altijd prijs!

Speel op woensdagmiddag 17 januari 2024 een gezellig spelletje bingo met ons mee van 14:00-15:30 uur. Niet zomaar een bingo maar een extra gezellige variant rond een speciaal thema. Je krijgt namelijk tips over het besparen van energie in huis. Bovendien kun je meerdere leuke prijzen winnen waarmee je thuis meteen aan de slag kunt. En meedoen is helemaal gratis! Heel handig nu het buiten kouder en donkerder wordt en je het thuis toch aangenaam wilt hebben zonder een hoge energierekening.

De bingo vindt plaats in Huis van de Wijk Olympus, Olympiaweg 29. Aanmelden is niet perse noodzakelijk maar wel fijn! Dan kunnen we zorgen dat er voldoende prijzen en hapjes voor iedereen aanwezig zijn.

Datum

17 jan 2024
Verlopen!

Tijd

14.00 - 15.30

Locatie

Huis van de Wijk Olympus
QR code