Welkom op de nieuwe website van SOOZ

Met trots verwelkomen we u op onze nieuwe website! SOOZ gaat over ontmoeten en meedoen. Bij SOOZ geloven we dat onderlinge verbinding op buurtniveau bijdraagt aan kwaliteit van leven. SOOZ zorgt voor deze verbindingen en is de spil van de buurt voor welzijn. We brengen buurtbewoners en organisaties samen op onze locaties. Meedoen mogelijk maken. Daar staan we voor.

Vanzelfsprekend gaat onze nieuwe website ook over ontmoeten en meedoen. Het laat zien wie we zijn en wat we doen maar bovenal wat er in de buurtkamers te doen is en hoe u als bezoeker, buurtbewoner, partner of sponsor kunt meedoen. Alle activiteiten staan overzichtelijk in de agenda maar zijn ook per buurtkamer of project te raadplegen. De buurtkamers en projecten hebben allemaal een eigen plek op de site met informatie en hun eigen activiteiten. Dus u hoeft niet lang te zoeken naar wat er bij u in de buurt te doen is.

Nieuw zijn de verhalen op de site. Bij SOOZ hebben we allemaal ons eigen verhaal. Zo kunt u mensen zoals medewerkers, vrijwilligers, bezoekers die betrokken zijn bij SOOZ, ontmoeten. We beginnen met de verhalen van Lilliane en Luuk maar er zullen gaandeweg steeds meer verhalen bij komen.

Ook kunt u op de website terecht voor nieuws en kunt u de wijkkrant digitaal lezen als u even niet langs kan komen. Houd onze site dus in de gaten.

Wij wensen u veel leesplezier en hopen u snel te zien in een van onze buurtkamers!