Regenboogbijeenkomst met Marijn van Ballegooijen

Vrijdagmiddag 26 mei straalt de Oranjekerk weer in regenboogkleuren. In de serie Regenboog-bijeenkomsten (elke laatste vrijdagmiddag van de maand) organiseren we iedere maand een bijzonder programma.

Deze maand is de Amstelveense wethouder Marijn van Ballegooijen (1977, PvdA) onze gast. Hij zal door journalist Paul Hofman geïnterviewd worden over zijn jeugd, loopbaan, werk, visie op ontwikkelingen in de lhbtiq+-gemeenschap en idealen. Hij heeft een sterke band met Amsterdam-Zuid waar hij raadslid en fractievoorzitter in de stadsdeelraad was (2014-2018). Sinds 2018 is Marijn wethouder met onder andere de portefeuilles zorg en welzijn, diversiteit en werk en inkomen.

Het middagprogramma begint om 14 uur (met inloop vanaf 13.30 uur) en duurt tot 16 uur. Na afloop van het interview is er een borrel.

Toegang: 4 euro (inclusief koffie/thee/koek en een hapje en drankje). Betalen kan alleen contant. Kortingsregelingen zijn niet van toepassing.

Locatie: Oranjekerk
Adres: Tweede van der Helststraat 1-3, Amsterdam-de Pijp

Reserveren

Graag van te voren aanmelden of je aanwezig bent via [email protected]. Meer weten? Bel 06 – 27 277 259 (Paul Hofman, werkgroep GreyPrideZuid)