Feestelijk opening SWDA voor Slechthorende Amsterdammers

Op vrijdagmiddag 23 juni om 15.00 uur opent Stichting Welzijn Doven Amsterdam (SWDA) op de Stadhouderskade feestelijk haar deuren voor Slechthorende Amsterdammers. Slechthorend Amsterdam heeft na veel omzwervingen een thuisbasis gevonden bij het Dovenontmoetingscentrum, beheerd door SWDA. De officiële opening vindt plaats om 15.15 uur. Alexander Bosman, manager van SWDA verricht samen met Marja de Kinderen, Hoorcoach van Slechthorend Amsterdam de openingsceremonie. Het welkomstdrankje wordt aangeboden door de welzijnsorganisatie SOOZ Amsterdam.

Tijdens de feestelijke opening wordt er teruggeblikt op de totstandkoming van de samenwerking en de aanpassingen die zijn gedaan. Marja de Kinderen en Krista Jansen, directeur SOOZ Amsterdam, lichten een tipje van de sluier op over de plannen voor het najaar. Vorig jaar startte SOOZ Amsterdam een bijzondere eettafel, de zgn. HOORtafel voor mensen die slechthorend zijn en hun naasten. Natuurlijk wordt het vooral een gezellig informeel samenzijn.

Tijdens de opening is er ondertiteling van AVA en geluidsversterking inclusief ringleiding van Phonak We genieten van de verbeterde akoestiek gerealiseerd door Rivasono.

Informatie

Eerste drankje en hapjes zijn gratis. Drankjes daarna zijn voor eigen rekening. Aanmelden kan bij Marja de Kinderen via [email protected].

Tijd en locatie

Vrijdagmiddag 23 juni 2023, van 15.00 tot 17.00 uur
Stichting Welzijn Doven Amsterdam – SWDA
Stadhouderskade 89
1073 AV Amsterdam