Verwenwinkel

Kleding, kapper en nagels!

Een heerlijke verwenochtend voor uzelf! Alles is gratis en u krijgt van ons ook een lekker kopje koffie terwijl u shopt!

Wees welkom voor een gratis knipbeurt. Kapper Tebaa voorziet u met alle plezier van een nieuwe coupe. Simone is al druk met het uitzoeken van mooie kleuren nagellak of heeft u liever alleen dat uw nagels bijgevijld worden? Dat kan natuurlijk ook!

Verder vindt u hier de mooiste tweedehandskleding, door gastvrouw Monique met zorg geselecteerd en voor u uitgestald. Ook Chris voorziet u van harte van kledingadvies. U kunt in het pashokje de kledingstukken rustig passen en één mooie outfit uitzoeken. Misschien vindt u er ook een mooi paar schoenen of oorbellen bij? We hebben kleding voor mannen, vrouwen en kinderen.

Blijft u nog even plakken in Olympus? Want we serveren om 12.00 uur een verse warme lunchmaaltijd voor maar 2,50 euro. Lekker, gezond en gezellig.

U kunt ook uw tweedehandskleding inbrengen. Dit kan alleen op de woensdagen van 10.00-12.00 uur. Wij nemen alleen kleding in wanneer het schoon, heel en mooi is.

Datum

22 mrt 2023

Tijd

10.00 - 12.00

Locatie

Huis van de Wijk Olympus
Kies een buurtkamer