Verwenwinkel

Kleding, kapper en nagels!

Een heerlijke verwenochtend voor jezelf! Alles is gratis en je krijgt van ons ook een lekker kopje koffie terwijl je shopt!

De Verwenwinkel is iedere woensdag in buurtkamer De Baarshaven. Je kunt er terecht voor een gratis tweedehands kleding-outfit. In het pashokje kun je de kledingstukken passen en één mooie outfit uitzoeken. Misschien vind je er ook een mooi paar schoenen of oorbellen bij? We hebben kleding voor mannen, vrouwen en kinderen.

Naast een nieuwe outfit kun je ook een gratis knipbeurt krijgen: kapper Tebaa geeft je met alle plezier een nieuwe coupe. Ook de nagels kun je laten verzorgen en lakken en er is een professionele masseuse aanwezig.

Alles is gratis en je krijgt van ons ook een lekker kopje koffie of thee. Aansluitend is er een heerlijke lunch voor 2,50 euro. Gezond en gezellig!

Kom gerust een keertje langs om je te laten verwennen en kennis te maken met ons team dat dit alles met veel liefde en plezier mogelijk maakt.

Mocht je vintage kleding willen doneren, dan kan dit elke woensdag tussen 12.00 en 14.00 uur. Wij nemen alleen kleding in wanneer het schoon, heel en mooi is.

Voor meer informatie kan je mailen met: [email protected].

Datum

06 mrt 2024

Tijd

12.00 - 14.00

Locatie

Buurtkamer De Baarshaven
QR code