Stiltewandeling Koeienweide

Twee keer per maand kun je op zondagochtend op de Koeienweide een stiltewandeling maken.

De Koeienweide is een heerlijke plek om even helemaal tot jezelf te komen. Want je kan er de rust in jezelf vinden en stil staan bij de natuur. Het is een cadeau aan jezelf op een besloten plek in het Vondelpark.

Een stiltewandeling wordt gezamenlijk begonnen en afgesloten. We beginnen met een korte introductie-oefening en sluiten af met een korte ronde waarin je ervaringen kunt delen. Je krijgt de mogelijkheid om op blote voeten over het gras te lopen, maar schoenen of slippers aanhouden mag ook. Luister vooral naar je eigen gevoel.

Francis van Campenhout nodigt jou graag uit om een keer mee te wandelen.

Informatie en aanmelden

Kom naar de Koeienweide en ontdek deze magische plek in het Vondelpark! We verzamelen om 09.25 uur bij het hek van de Koeienweide. De stiltewandeling begint om 09.30 uur en eindigt om 10.30 uur.

Kosten: vrijwillige bijdrage
(deel van de opbrengst is bestemd voor natuureducatie op de Koeienweide).

Er kunnen een beperkt aantal personen meedoen dus vooraf opgeven verplicht. Meld je aan door een email te sturen naar [email protected]

Blijf op de hoogte van deze activiteit door lid worden van de Facebook groep “Stiltewandelingen op de Koeienweide in het Vondelpark”.

Datum

01 okt 2023

Tijd

09.30 - 10.30

Locatie

Vondelpark
Kies een buurtkamer