Regenboogbijeenkomst met documentaire over Piet Beentjes

Vrijdagmiddag 25 augustus straalt de Oranjekerk weer in regenboogkleuren.

Deze middag staat in het teken van de in 1987 verdwenen Piet Beentjes. Tot op heden is er vanaf de dag van zijn verdwijning nooit meer iets van hem gehoord. In 2017 werd een schokkende documentaire gemaakt over deze vreemde vermissing. Het is een openhartige docu over verlies, desinteresse en een gammel politie-onderzoek.

In oktober vorig jaar besteedde het televisieprogramma Hart van Nederland nog aandacht aan deze opzienbarende zaak.

Het middagprogramma begint om 14 uur (met inloop vanaf 13.30 uur) en duurt tot 16 uur. Na afloop van de documentaire vindt een vraaggesprek plaats met Toos Beentjes, de zus van Piet die al bijna 37 jaar in totale onwetendheid leeft over het lot van haar broer.

Informatie en aanmelden

Graag van tevoren aanmelden of je aanwezig bent via [email protected]. Toegang is 4 euro (inclusief koffie/thee/koek en een hapje en drankje). Betalen kan alleen contant. Kortingsregelingen zijn niet van toepassing.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Paul Hofman (werkgroep GreyPrideZuid) via [email protected]. of  06 – 27 277 259.

Informatie Regenboogbijeenkomst

Iedere laatste vrijdag van de maand is er een bijzondere lezing in de Oranjekerk door een bekende persoon uit de Regenbooggemeenschap. Soms ontroerend, altijd informatief en meeslepend. De Regenbooglezing wordt afgesloten met een ontmoeting met de spreker onder het genot van een hapje en een drankje.

Datum

26 jan 2024
Verlopen!

Tijd

14.00 - 16.00

Kosten

€4.00

Locatie

Oranjekerk
Van Ostadestraat 151, Amsterdam
Categorie
QR code