Hoorcafé

Het Hoorcafé is een ontmoetingsplek voor mensen met gehoorverlies, waar informeel samenzijn en gezelligheid voorop staan. Ons doel is om het Hoorcafé uiteindelijk toegankelijk te maken voor iedereen, met en zonder gehoorverlies, en van alle leeftijden. Dat betekent dat ook je naastbetrokkenen van harte welkom zijn!

Elk Hoorcafé zal een boeiend gespreksonderwerp hebben met een specifiek thema. De allereerste bijeenkomst vindt plaats op vrijdagmiddag 6 oktober, en het onderwerp is ‘Hoe overleef ik het Hoorcafé?’. We staan ook open voor jouw suggesties voor toekomstige onderwerpen.

Waar en wanneer

Datum: Vrijdagmiddag 6 oktober
Tijd: van 16:00 tot 19:00 uur
Locatie: SWDA, Stadhouderskade 89, Amsterdam

Voor een kleine bijdrage van € 10 per persoon krijg je niet alleen een inspirerende en gezellige middag, maar ook een warm welkom met één drankje en hapjes. Daarna kun je op eigen rekening drankjes bestellen aan de bar. Aanmelden is verplicht en kan via [email protected].

We verheugen ons op je komst. Tot ziens bij het Hoorcafé!

Dit initiatief is afkomstig van Hoorcoach Simone Romijn, met medewerking van Hoorcoaches Adriana Maradiaga, Marja de Kinderen, en directeur Krista Jansen van SOOZ. Samen hebben ze gewerkt aan de totstandkoming van dit idee en ze zijn vastbesloten om het Hoorcafé tot een warme, gastvrije plek te maken voor iedereen.

Tags:

Datum

06 okt 2023

Tijd

16.00 - 19.00

Kosten

€10.00

Locatie

SWDA
Stadhouderskade 89, Amsterdam