4 mei dodenherdenkingen en 5 mei vrijheidssoep in de buurtkamers van SOOZ

Op 4 mei zullen vanaf 19.30 uur de jaarlijkse dodenherdenking plaatsvinden bij het monument aan de Amstelveenseweg en bij het “Verzetsmonument” op de Apollolaan.

Op vrijdag 5 mei vertelt een trambestuurder van het trammuseum over de Amsterdamse tram in oorlogstijd, zoals het aangrijpende verhaal over tramlijn 8. Aansluitend wordt er traditioneel een vrijheidssoep geserveerd.

Locatie: Huis van de Wijk Olympus, Olympiaweg 29.
Tijd: van 10.30-12.00 uur.

Deze vrijheidssoep wordt ook op de buurtkamers HoofdKwartier (Hoofddorpweg 25), Welkom (Stadionplein 65) en Baarshaven (Baarsstraat 31) geserveerd. Iedereen is van harte uitgenodigd om samen te vieren en soep te komen eten. Toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

In de avond van vrijdag 5 mei bent u van harte welkom in ons buurtrestaurant Brahmshof (Brahmsstraat 32). Vanaf 17.00 uur starten we met een hapje en drankje om vervolgens om 18.00 uur aan tafel te gaan voor het drie-gangen-vrijheidsdiner. Aansluitend gaan de tafels en stoelen aan de kant en kan er gedanst worden tot in de late uurtjes. Kosten diner: €10,00; de drankjes zijn voor eigen rekening. Graag van tevoren aanmelden op onderstaande mail-adressen.

Voor meer informatie kunt u mailen met Anita Muschner of Luuk Schimmel via [email protected] of [email protected]